Uten Ida Faldbakken hadde Oslo vært en langt kjedeligere by

Ida Faldbakken er nominert til Osloprisen for Årets Navn, NATT&DAGs hederspris for lang og tro tjeneste. I år er det leserne som har nominert kandidatene, og en jury vil avgjøre vinneren. Hun holder en lav profil, men uten Ida Faldbakken er vi ganske sikre på at livskvalitetsbarometeret i Oslo hadde vært flere hakk lavere. Ida er en frilans kulturaktør og ildsjel. Hun startet opp Sunday Digestive på Parkteateret, og sto bak baren på samme sted i fem år. Hun kom med et tidlig første bidrag til den nåværende cocktailkulturen i Oslo med Oslo Cocktail Conference. Hun har driftet Grünerløkka Brygghus og sørget for det beste […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.