Foto: Presse

Thirsty kakao-Thursday

Kakao Musikk har i de siste årene satt preg på musikkmiljøet i Trondheim som plateselskap, musikkblogg, konsertarrangør og kakao-connoisseur. Selskapet hadde sitt opphav i typisk fylleprat som etter hvert skulle bli alvor, med initiativtakerne Pål Rees og Andreas Dugstad i spissen. Etter hvert startet kakaogutta konsertserien «På en torsdag», med Café Løkka som stamsted. Etter en pust i bakken har de nå gjenopptatt konseptet nede ved Solsiden. - Hovedfokuset har hele veien vært å skape en scene hvor uetablerte artister vi føler har noe bra på gang får mulighet til å vise seg fram for et interessert publikum, forteller Ola […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X