Foto: Presse

Thirsty kakao-Thursday

Kakao Musikk har i de siste årene satt preg på musikkmiljøet i Trondheim som plateselskap, musikkblogg, konsertarrangør og kakao-connoisseur. Selskapet hadde sitt opphav i typisk fylleprat som etter hvert skulle bli alvor, med initiativtakerne Pål Rees og Andreas Dugstad i spissen. Etter hvert startet kakaogutta konsertserien «På en torsdag», med Café Løkka som stamsted. Etter en pust i bakken har de nå gjenopptatt konseptet nede ved Solsiden. – Hovedfokuset har hele veien vært å skape en scene hvor uetablerte artister vi føler har noe bra på gang får mulighet til å vise seg fram for et interessert publikum, forteller Ola […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.