Sonetter: Store ord, mager trøst

På en amfiscene pyntet med rekvisitter som hentet fra en skolefritidsordning – en haug med utkledningsklær, noen plastbøtter, en bowlingkule, en vase med kunstige blomster – snakker, står, går og danser fem skuespillere frem noen av Shakespeares vakreste sonetter. Uutforskede tekster – mener mange – om kjærlighetens mørkeste irrganger, mest håpløse tilstander og mest ambivalente øyeblikk. Vers, slett ikke ment for en teaterscene, og nettopp derfor så fristende å fremføre akkurat her. Det er det private og ikke-teatrale som har fått den franske regissøren Laurent Chétouane til å plassere sonettene på scenen; utfordringen ved å formidle intimitet til mange. Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X