Å skille mannen fra verket er overvurdert

Så, hva er din Woody Allen-favoritt? Neeeeeida. DET får noen andre ordne opp i ( og de kommer ikke til å klare det). Men hør, dette er litt rart: Det første jeg gjorde da jeg leste Dylan Farrows brev i New York Times var å lete etter unnskyldninger for å fortsette å like filmene til Woody Allen. Og jeg er ikke noen stor fan -  fine filmer, altså, men jeg har ikke noe eierskap - så hvorfor skulle jeg føle meg såpass truffet at jeg måtte begynne å finne alibier? Det samme skjedde da intervjuet med journalisten Jim DeRogatis, om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X