– Jeg håper aldri en anmelder vil prøve å forstå meg

*Stem nederst i saken* Roskva Koritzinskys novellesamling Her inne et sted er nominert til prisen for Årets Litteratur 2013. Her er juryens begrunnelse: Roskva Koritzinskys novellesamling Her inne et sted har markert seg som en av årets mest bejublede debutantbøker. I de tolv novellene som utgjør boken, er personenes hang til observasjon og tilbaketrekning oftere sterkere enn trangen til intimitet og kjærlighet. Ikke fordi kjærligheten ikke finnes, men fordi ideen om hvordan alt burde ha vært overskygger verdiene i hva som er. Med sine drøye hundre sider er dette en tilsynelatende liten novellesamling, men om det tar kort tid å lese historiene, blir de desto lenger […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.