Oslo rundt med lånt Mini Cooper og norsk R&B

Etter å ha sikret seg rollen som fjorårets norske R&B-overraskelse med "Definere meg", og ikke minst sørget for den episke "Snufse"-dansen da kompisen Kaveh nylig slapp ny musikkvideo, er det nok en gang Arshad Maimouni sin tur til å stå i begivenhetenes sentrum igjen - denne gangen med sin splitter nye singel "Valuta, glitter & gull". Arshad debuterer med minialbumet Verdi(er) til våren via MER Musikk.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X