Hør runde to av Nguzunguzus perfekte vuggesanger

Det har gått tre år siden Nguzunguzu slapp sin kritikerroste mixtape The Perfect Lullaby, og nå er Asma Maroof (turné-DJ’en til M.I.A.) og Daniel Pineda endelig klar med oppfølgeren – som i likhet med originalutgivelsen blander lydbildet kjent fra angolske musikksjangre som Kizomba og Zouk med velkjente R&B-låter. Resultatet er mildt sagt interessant, og nedenfor kan du streame/laste ned hele The Perfect Lullaby II, samt sjekke ut utgivelsens fullstendige trackliste. 01 DJ Fofuxo & DJ Pausas vs. Yuki Koshimoto: Tarracho Exxelentt/ New Moon (MA edit) 02 DJ Lil Thug vs. Aaliyah: Hot tarraxa/ Dont think they know (MA edit) 03 […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.