Hør runde to av Nguzunguzus perfekte vuggesanger

Det har gått tre år siden Nguzunguzu slapp sin kritikerroste mixtape The Perfect Lullaby, og nå er Asma Maroof (turné-DJ'en til M.I.A.) og Daniel Pineda endelig klar med oppfølgeren - som i likhet med originalutgivelsen blander lydbildet kjent fra angolske musikksjangre som Kizomba og Zouk med velkjente R&B-låter. Resultatet er mildt sagt interessant, og nedenfor kan du streame/laste ned hele The Perfect Lullaby II, samt sjekke ut utgivelsens fullstendige trackliste. 01 DJ Fofuxo & DJ Pausas vs. Yuki Koshimoto: Tarracho Exxelentt/ New Moon (MA edit) 02 DJ Lil Thug vs. Aaliyah: Hot tarraxa/ Dont think they know (MA edit) 03 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X