LOL-alarm: Pussy Riot på The Colbert Report

Etter å ha blitt intervjuet av «Russlands Paris Hilton» Ksenia Sobchak – som presenterte å sammenligne Nadezhda Tolokonnikova med Beyonce, og dessuten lurte fælt på hva som «egentlig er greia med øyenbrynene deres» – var det i helgen den irske TV-verten Brendan O’Connor sin tur til å stille de nylig løslatte Pussy Riot-medlemmene alle de gale spørsmålene. Et intervju som forøvrig skapte litt av en flauhetsstorm blant irske Twitter-brukere: Men med irsk pute-TV og russisk kjendisvinkling bak seg, gikk det heldigvis langt bedre da både Tolokonnikova og Maria Alyokhina i natt gjestet satire-talkshowet The Colbert Report på amerikanske Comedy Central. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.