LOL-alarm: Pussy Riot på The Colbert Report

Etter å ha blitt intervjuet av «Russlands Paris Hilton» Ksenia Sobchak – som presenterte å sammenligne Nadezhda Tolokonnikova med Beyonce, og dessuten lurte fælt på hva som «egentlig er greia med øyenbrynene deres» – var det i helgen den irske TV-verten Brendan O’Connor sin tur til å stille de nylig løslatte Pussy Riot-medlemmene alle de gale spørsmålene.

Et intervju som forøvrig skapte litt av en flauhetsstorm blant irske Twitter-brukere:

a
Men med irsk pute-TV og russisk kjendisvinkling bak seg, gikk det heldigvis langt bedre da både Tolokonnikova og Maria Alyokhina i natt gjestet satire-talkshowet The Colbert Report på amerikanske Comedy Central. Godt hjulpet av en oversetter holdt de to fortet mot Putin-støttende Stephen Colbert og hans (selvfølgelig), som i kjent stil disket opp kritiske spørsmål fra ytterste høyrefløy.

– Vi har forskjellige ideer om en lys framtid, og vi vil ikke at en skjorteløs mann på en hest leder oss inn i den lyse framtiden, var en av Tolokonnikovas mange gullkorn under intervjuet, hvor Colbert forøvrig ble gjort til Pussy Riot-æresmedlem. Se hele innslaget under.

The Colbert Report
Get More: Colbert Report Full Episodes,Video Archive

The Colbert Report
Get More: Colbert Report Full Episodes,Video Archive

X