Foto: Vilde Imeland

Helgens utelivsanbefalinger

Mens noen inviterer til bitter motvekt-festival, velger andre å late som ingenting. I alle tilfeller finnes det et Oslo utenfor by:Larm. Vinn billetter til Jaeger, og les om alt du kan foreta deg mens musikkbransjen barrikaderer seg på Youngstorget. TORSDAG Juan Atkins inntar Jaeger, og du kan vinne plass på gjestelista! Det ligger an til et nesten definitivt høydepunkt i klubbkonseptet RETROs mektige Detroit-trilogi. Forrige uke fant Seth Troxler etterhvert formen foran en neeeesten full kjeller. Denne uken er det technoens biologiske far Juan Atkins som skal spinne 30 år med historiepensum. Obligatorisk oppmøte i Grensen klokka 23. presis. FREDAG Black box […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.