Foto: Emil Finnerud

“Garbage Galla” og avslutningsfest for Kjartan Slettemark på Museet for samtidskunst.

I løpet av tidsrommet 15.00 til 17.00 kan man i tilegg til selve utstillingen, få med seg både konsert, performance og motevisning med søppelkostymer. Denne multimediaformen har de kalt “Garbage Galla”. Søppelkostymene og ”motevisningen” er det elever fra Prosjektskolen som står for. Kostymene var vissnok et resultat av et kurs i såkalt Trash Art. Bandet Dromedar tar seg av den performative delen gjennom en crossover av musikk, kostymer og tekster som tar sikte på å  aktualisere og revitalisere Kjartans kunstneriske virksomhet. Musikken til bandet er inspirert av fri-jazz, orientalske landskap og ambient- psykedelisk- prog. Og sist, men ikke minst: publikum har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X