Foto: Emil Finnerud

“Garbage Galla” og avslutningsfest for Kjartan Slettemark på Museet for samtidskunst.

I løpet av tidsrommet 15.00 til 17.00 kan man i tilegg til selve utstillingen, få med seg både konsert, performance og motevisning med søppelkostymer. Denne multimediaformen har de kalt “Garbage Galla”.

Søppelkostymene og ”motevisningen” er det elever fra Prosjektskolen som står for. Kostymene var vissnok et resultat av et kurs i såkalt Trash Art. Bandet Dromedar tar seg av den performative delen gjennom en crossover av musikk, kostymer og tekster som tar sikte på å  aktualisere og revitalisere Kjartans kunstneriske virksomhet. Musikken til bandet er inspirert av fri-jazz, orientalske landskap og ambient- psykedelisk- prog.

Og sist, men ikke minst: publikum har på denne siste dagen av utstillingen mulighet til å selv prøve Slettemarks egne Garbage-kostymer.

Søndag 23 feb. Klokken 15.00 til 17.00 Inngang gratis!

Dromedar er et live band, med røtter i kunst og musikk og består av Annette Stav Johanssen (vokal, synth, trekkspill) Carl Fredrik Berg (bass,gitar), Tommi Damstuen (trommer, perkusjon). 

Med seg som gjesteartist har de Nico Vision (Helge Nicolai Bjørkø), som var nær venn av Kjartan Slettemark. De vil urfremføre en konsert som tolker og viderefører Kjartan Slettemarks kunst og visjoner.

 

X