– Fotografiene hans er like levende for meg som mine egne minner

Mitt første møte med Tom Sandbergs bilder var i første år av dette årtusen, og det var samtidig mitt første møte med det frie fotografiet, samt min inngang til kunst. Jeg var assistent på denne tiden, i tenårene. Selv om Tom Sandbergs bilder aldri var basert på radikalitet framstod disse fotografiene som estetisk -radikale, da de gikk imot tekniske konvensjoner fra 90 tallet, samt snapshot tendensene som begynte å bli dominerende på denne tiden. Det spesielle med akkurat denne utstillingen på Astrup Fearnley i 2000 er at jeg husker hvert eneste rom, selv om jeg husker et fåtall av bildene, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X