– Fotografiene hans er like levende for meg som mine egne minner

Mitt første møte med Tom Sandbergs bilder var i første år av dette årtusen, og det var samtidig mitt første møte med det frie fotografiet, samt min inngang til kunst. Jeg var assistent på denne tiden, i tenårene. Selv om Tom Sandbergs bilder aldri var basert på radikalitet framstod disse fotografiene som estetisk -radikale, da de gikk imot tekniske konvensjoner fra 90 tallet, samt snapshot tendensene som begynte å bli dominerende på denne tiden. Det spesielle med akkurat denne utstillingen på Astrup Fearnley i 2000 er at jeg husker hvert eneste rom, selv om jeg husker et fåtall av bildene, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.