– Ei ordentlig bok er en gest hvis storhet det er umulig å gjengjelde

*Stem nederst i saken* Bjørn Wærness er nominert til prisen Årets Litteratur for diktsamlingen "Tungen og tåren, et dikt". Her er juryens begrunnelse: "Tungen og tåren er en liten diktsamling som rommer mye. Her viser Wærness en tydeligere politisk, sosial og religiøs dimensjon enn tidligere. Samtidig reflekterer han utdypende om menneskets ondskap, og om hva vi gjør for å komme over store voldshandlinger og traumer. I et dikt søkes det etter et poetisk språk som kan gi uttrykk for den fortvilelsen, sorgen og sinnet vi følte etter 22. juli. Tungen og tåren forholder seg til det mytiske og det historiske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X