by:katta EILERT guider deg gjennom by:Larm

Oi oi oi, follkents!! Straks er det by:Larm! I ÅR IGJEN?!?! FUUUUUUUU Frem med festivalskoa! På med russelua! Finstem knickersene! Pugg gloser! Niles program! Sus i serken og knall i padden! Siden ingen av oss her i NATT&DAG-skyskraperens hovedkontor er opptatt av musikk ("omtrent like oppdatert som Drillo" ble sagt i fullt alvor nettopp) og eeeeeegentlig heller fokuserer på å sikre sponsordeals med leskedrikkleverandører sendte vi kontorkatta EILERT fra Bryn-senteret gjennom programmet for å luke ut de beste deals, de hotteste sounds og de FETESTE FEATURES!! (Takk til Geelmuyden.Kiese for hjelp med dette avsnittet.) LES OGSÅ: BØNDER OG BYGUTTER PÅ […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.