Pinlige politirazziaer i Bergensskolen

Mandag 17.02.14 ble 27 skoleelever pågrepet av politiet på sine videregående skoler i Bergen og siktet for befatning med narkotika. Aksjonen var i følge politiet utløst av et beslag, men det kom senere frem at en skoleoppgave hadde vært sentral for politiets vurdering. To elever ved Sandsli VGS hadde spurt 850 av sine medelever om deres rusbruk, hvorav 700 hadde besvart undersøkelsen. Studentene fant blant annet at det var like mange med høyt karaktersnitt, sosiale personer med mange venner, og som gjerne hadde jobb, som bruker narkotika. Studentene mente det var sjokkerende å høre at så mange mente det var […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X