Årets freakshow er booket og klart

George Zimmerman har toppet listen over amerikas mest forhatte mennesker etter at han skjøt og drept den ubevæpnede 17-åringen Trayvon Martin i 2012, men dette hindrer likevel på ingen måte 30-åringen fra å kapitalisere på sin nyfunne "kjendisstatus". Istedet for å grave seg under en stein og bli der til evig tid, meldte Zimmerman forrige uke nemlig sin interesse for en såkalt "Celebrity boxing match", og da med et spesielt fokus på å få Kanye West som motstander . Dette grunnet superstjernens historie med å angripe "forsvarsløse mennesker". Ironien kunne ikke ha vært mer perfekt. Men mens Kanye åpenbart ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X