Søndag Summarum: Rapper skriver kronikk på Instagram

ADVARSEL: Denne utgaven av Søndag Summarum er skrevet før Spellemannsutdelingen. Vi må derfor advare om at spalten ikke innholder tilstrekkelige mengder (garantert betimelig) Moddi-kritikk.   Ukas tunge fortid: Så, så, Harald. Vi har alle vært der. Ukas kroppspresshysteri: Tenk om det fantes et land der overmenneskelig rippedhet skal presses ned i halsen til samtlige middelaldrende menn og etterlate dem med en intens følelse av utilstrekkelighet, mens når unge jenter laster ned mobilspill om fedmeoperasjoner sååå er det skandale! Høres det dystopisk ut? Vi snakker om Norge. (Lang kunstpause) Vi snakker om landet vårt. Ukas "Sinnasnekker’n pusser opp vaginalstaten": Hvis mobilspill ikke skal […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.