Ok da, så tok vi feil…

Vår forhåpninger om at Miley Cyrus skulle roe ned sine for lengst utspilte twerke/tunge-fakter under onsdagens MTV Unplugged, innfridde desverre på ingen som helst måte. Istedet dro 21-åringen på med en relativt animert kveld i akustikkens tegn, som blant annet inkluderte twerking på en "hest", hennes berømte versjon av Dolly Partons (forøvrig Mileys gudmor) "Jolene", og en cowboykledd avslutning med Madonna - som for anledningen også valgte å stikke ut tungen sin. 21412925948 by YardieGoals

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X