Musikkvideopremiere: Black Ghost «We Killin It»

Hiphop-Trondheim er for alvor i vinden om dagen. Brennaktuelle Gabe Pepra aka Black Ghost kommer opprinnelig fra Ghana, men flyttet til Trondheim som femtenåring, og har siden 2007 jobbet aktivt med musikken. Bangeren "We Killin It" oser  av trap og selvtillit, og statuerer at hiphop fra Trondheim også kan nå internasjonalt. Black Ghost tilhører plateselskapet BreathTaking Entertainment, som nylig ble startet av rapgruppa Breath Takers fra Trondheim. BreathTaking Entertainment jobber med flere rappere i Trondheim, deriblant Black Ghost, som slipper mixtapen «Dilemma Of A Ghost» senere i 2014. NATT&DAG har vært så heldige å få kjøre en eksklusiv premiere på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.