Håp for et D’angelo-album i år likevel?

Etter sitt etterlengtede turne-comeback i både Europa og USA, har forhåpningene rundt et eventuelt nytt album fra D'angelo forsvunnet i mangelen på ny musikk, men dette har nå forandret seg etter at Voodoo-produsent Russell Elevado nylig la ut tre korte video-opptak fra soulgudens studio. I klippene på respektive 6, 11 og 31 sekunder ser vi så vidt hovedpersonen selv i bakgrunnen, mens hans trofaste og alltid like stødige bassist Pino Palladino (Nine Inch Nails/The Who) klimprer i vei på de enda ikke utgitte låtene "Sugah Daddy" og "The Charade".

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X