– Et skjørt, men perfekt program

Stem nederst i saken! Gut Feelings er nominert til prisen for Årets Lokalarrangør 2013. Her er juryens begrunnelse: "Gut Feelings ble startet i fjor, og ble samme år nominert til Årets Lokalfestival etter to vellykkede grasrotnivå-festivaler på Revolver og Parkteatret. Det er med en viss selvbevisst fryd NATT&DAG kan briske seg med at den flåsete festivalfremsyntheten «vi har en gut feeling på at 2013 vil bli et enda bedre år» fra fjorårets nominasjonstekst har gut i oppfyllelse. Også i 2013 har Gut Feelings klart å blande sjarme (selvheklede festivalbånd!) og profesjonalitet; stort engasjement for lokalmiljøet; gode, relevante og overraskende bookinger […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.