Foto:

Her er årets utesteder i Trondheim

Stem på dine favoritter til Trondheimsprisen nederst i saken. Diskoteket Det begynner å bli et par år siden Diskoteket tok over stafettpinnen til Vista i Carl Johans gate, og siden den spede starten har baren virkelig tatt form som en av de ypperste utesteder/nattklubber i Trondheim. God stemning og bredt utvalg av ulike ølsorter og trivelige ansatte, er andre beskrivende stikkord. Klubbkonseptet Blåmandag ble ikke nominert til årets klubbkonsept i NATT&DAGs Trondheimspris 2012 uten grunn, og med den nye after work taco-buffeten hver fredag, kjent under flagget Apefredag, begynner det å bli et par gjengangere å notere seg i kalenderen. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X