Her er årets utesteder i Trondheim

Hvem fortjener prisen for årets utested i Trondheim?

b
a

Stem på dine favoritter til Trondheimsprisen nederst i saken.

Diskoteket

utelivtrondheim1

Det begynner å bli et par år siden Diskoteket tok over stafettpinnen til Vista i Carl Johans gate, og siden den spede starten har baren virkelig tatt form som en av de ypperste utesteder/nattklubber i Trondheim. God stemning og bredt utvalg av ulike ølsorter og trivelige ansatte, er andre beskrivende stikkord. Klubbkonseptet Blåmandag ble ikke nominert til årets klubbkonsept i NATT&DAGs Trondheimspris 2012 uten grunn, og med den nye after work taco-buffeten hver fredag, kjent under flagget Apefredag, begynner det å bli et par gjengangere å notere seg i kalenderen.

Mellomveien

utelivtrondheim2

Fotballpuben Mellomveien er en nykommer i utelivs-Trondheim, og et sårt etterlengtet alternativ til klamme og lugubre sportsbarer her i byen. Stilfullt interiørdesign i klassisk sportsbar-ånd kjennetegner det som tidligere var en sliten Mix-kiosk. Vi snakker trekledde vegger, bar dekt i grønne puter og mer enn nok av store TV-skjermer på veggene – en slags koalisjon av hytte og pub. I trivelige omgivelser kan du ta deg en halvliter og holde deg oppdatert på de siste fotballkampene. Fungerer utmerket selv om du ikke er fanatisk opptatt av fotball.

Ila Brainnstasjon

utelivtrondheim3

Ila Brainnstasjon er noe for alle og enhver, og med så godt som daglige events er det alltid noe som skjer. Her arrangeres kurs i norsk, quiz, improteater og jazzkonserter hver søndag, for å nevne noe. Plassen er et godt alternativ til Antikvariatet og Mormors Stuer, og du er velkommen om du bare vil ta en kaffe og lese litt eller om du vil ta en bayer og prate god gammeldags skit. Det geniale konseptet med gratisbokhylle gjør også at du kan ta med deg en bok og alternativt legge igjen én.