Her er årets beste live acts i Bergen

Stem på dine favoritter nederst i saken. Alexander Von Mehren Tenk deg: Kunstlete «bibliotekmusikk» med innslag av fransk chambre pop og italiensk filmscore; prunkløs og hjemmeavlet omgang med NATT&DAG-helter som High Llamas og Stereolab, alt sammen orkestrert i et på samme tid yndig og storslagent lydbilde. Hva mer kan du forlange? Dette er Hop-gutten og lingvisten Alexander Von Mehren. Og alt dette klarer han attpåtil – med hjelp av blant annet Chris Holm og Nathalie Nordnes – å gjenskape live. Bravo! Vilde Tuv Utelukkende utstyrt med sin egen stemme, gitar og en basstromme, er Vilde Tuv blitt sitt eget band, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X