Her er årets beste klubbkonsept i Trondheim

Stem på dine favoritter nederst i saken. Yours Truly Med sin kontinentale tilnærming til partykultur, har Yours Truly i løpet av året invitert til mang en ulovlig, dog velarrangert, rave på hemmelige steder i byen, og hver gang har det vært fullt hus. Med overraskelses-Dj's fra hele byens uteliv har de revet taket av nedlagte bygninger og tuneller helt gratis, til glede for alle som én, og samtidig fått alle til å lure: Hvem faen er Truls Gjørli? Raw Juice Alex Aria og Eirik Tillerli utgjør spissduoen når Raw Juice inviterer større Dj's fra inn- og utland til byen som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X