Foto:

Her er årets arrangører i Stavanger

Stem på dine favoritter nederst i saken. Rivningsfest K-lab, Kulturlaboratoriet K-Lab var et forfriskende alternativ til alt snobberiet i Stavanger. En gammel revningstruet fabrikk, med øvingsrom, atelier, bar og scene, kom til live. Kort fortalt: en liten stund hadde Stavanger sitt eget Blitz. Også de som opptrådde der da! Morten H B (resident), Nite Site, Midchill. Klasse. Men 21. juni var det slutt. Det er nesten en umulig oppgave å oppdrive noe konkret informasjon om arrangementet, hverken fra arrangører, deltakere eller på nett, men alle som var der husker. Inni seg. For alltid. Screen City, Moving image festival Hvordan opplever vi byen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X