Foto: Presse

Her er årets navn i Trondheim

Årets Navn er NATT&DAGs hederspris for lang og tro tjeneste. Vi ba dere nominere en som investerer tid, krefter, vilje og talent i byen Trondheim. En som gjør byen bedre. En som ville etterlatt seg et stort, sort hull. En som bygger, brenner, bretter og bereder – foran, over, under eller bak scenen. Altfor mange av de «stille heltene»  går ubemerket hen. De som går stille i dørene, men alltid er der. Juryen vil avgjøre hvem som er årets navn. Leiv Aspén Leiv Aspén har i en årrekke vist stort engasjement og innsatsvilje for å fremme midt-norsk musikk både i det ganske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X