Her er årets klubbkonsepter i Bergen

Disse har holdt seg edru for at du skal få danse. Hvem fortjener prisen for årets klubbkonsept i Bergen?

 

b
a

Maksimal

Maksimal

Admir Korjenic har samlet sammen pengene sine fra TV2-jobben, og hentet inn storartister til Landmark og Østre for å gi ut plater og fremme bra klubbmusikk fra Bergen. En kveld (17. august) kan for eksempel se slik ut: Blondes, Telephones, Pandreas, The Glue, Admir Kenan og VJ Birk. Et fortjenestfullt prosjekt som påkrever all den begeistring og ære vi kan mobilisere.

www.soundcloud.com/maksimallyd

 

Snop

Snop

Girson deler ut snop til barna hver bidige torsdag («med unntak av ferie og lignende»), på Tabu. Hip-hop trenger fest og glede, men kjekt at det gjøres på en dag som er for heads og ikke bare for fest. Hva det går i? Som Girson sier: «min trademark hip hop og R&B, nytt og gammelt, samt nokke funk, soul og dancehall». Det hender vi har blitt litt oppgitt over denne event- og facebook-spammingen, men Girson, alt er tilgitt!

www.facebook.com/TabuBergenHipHop

 

Bergen D.I.Y.


Bergendiy

Foto: Linda Nesse

Bergen har endelig fått et bra hardcore og punk-konsept på gang. En kveld, for eksempel på Folkens i Nygårdsgaten, for eksempel på 13. desember, for eksempel i tospann med Totalagenda Crew, kan for eksempel se slik ut: Knuste ruter, Vestindien, Fight, A.C.A.B. og AGGRESSO! NATT&DAG applauderer, og takker for innsatsen med denne nominasjonen. 

Klubb Kavalér

Klubbkavaler

Klubbkulturen trenger nye idéer. Elektrohouse er fint det, men det finnes jo mange andre kilder å hente dansemusikk fra også. Storband-musikken fra trettitallet for eksempel. Og da danset man pardans. Klubb Kavalér er ikke tenkt som et retro-arrangement, men mer som en best of-kavalkade over klubbkulturens historie. Og en annen ting: Stemningen er bedre tidligere på kvelden. Folk er gladere før de begynner å bli trøtte og for fulle. Bergen har dessverre lagt seg til den idiotiske vanen at ingen dansegulv begynner før klokken ett om natten. På Klubb Kavalér er det slutt klokken elleve.

www.facebook.com/KlubbKavaler