Foto:

Her er årets live acts i Stavanger

Hold Fast Hold Fast har vært det synligste bandet på stavangerscenen i år. De har vist en glimrende evne til å generere buzz rundt konsertene sine, som resulterte i en superenergisk og stappfull lanseringskonsert på Martinique. At de fikk spille support for selveste Suicidal Tendencies på Rockefeller, var fullt fortjent. Ellers har gutta spilt en haug med konserter Norge rundt, i de skitneste undergrunnsvenuene i Europa og gitt ut en solid EP. Alt i alt et fantastisk utgangspunkt for å satse videre i 2014. En Hold Fast-konsert er alltid en høyoktanaffære med mange svette mennesker – for uansett hvor de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X