Bildeserie: Speilet som vindu til den amerikanske folkesjelen

Den amerikanske kunstneren Eric Oglander sitter (antakelig) daglig og tråler den finn.no-aktige annonsenettsiden Craigslist på jakt etter bilder av speil til salgs. De beste poster han på bloggen craigslistmirrors.com.  Det høres kanskje litt i OVERKANT tørt ut helt i starten, men det er frøkktelig fascinerende greier «when you get down to it» (som ammerikanera sier), hvilke refleksjoner fotografene uvørent tar bilder av når de egentlig bare prøver å selge speil til en helt streit pris. Kurt Vonnegut-karakteren Kilgore Trout kalte speil «lekkasjer», og anså dem som hull mellom flere universer. Washington Post kaller craigslistmirrors.com «en unik refleksjon av det amerikanske liv». […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.