Beveg deg med Nils Noas vind

Etter sommerens Vinni-assisterte debutsuksess "Fade Away", følger den smått legendariske partyprinsen Nils Noa i dag opp med sin nye singelen "Move Like the Wind" - denne gangen med vokalhjelp fra Ingrid Helene Håvik (Highasakite). De to fant hverandre forøvrig via manager Martin Schilde, som førte til en session i Noas eget studio, en tur til London, og en helg på Hadeland hos produsent og musiker Jonas Raabe for post-prod. Nevnte "Fade Away" ble belønnet med radiolisting hos blant andre P3, P1. Radio 102 og Jærradioen, og har blitt streamet til langt over gull, så nå gjenstår det bare å se […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X