– Bakerst på Bizkit i baris med Slettemark

Ukas High Five: Hver uke trekker vi frem noen som fortjener en high five, og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Ruben Gran. Hvem? P3-programleder. Hvorfor? Styrer P3s nye musikkflaggskip, "Ruben", som hadde premiere denne uka. Først og fremst: Gratulerer med ny "Ruben"-twitterkonto og 22.541 følgere! KØDDA! Vi VET hva du har gjort: Du har endret navn på Lydverket-kontoen, din slimål! –Hehe, takk. Ja, vi følte det var enklest. Og lurest. Men vi mistet en del følgere med det også. "Christine", "Marie Komissar" og nå: "Ruben" – er narsissistisk fronting av ansatte P3s nye strategi? – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X