Foto:

Her er årets restauranter i Stavanger

Tango Bar&Kjøkken Nedre Strandgate 25, Stavanger www.tango-bk.no Tango leverer år etter år. Vil du ha en topp matopplevelse med super vin og eksemplarisk service i en lun atmosfære, så er restauranten nederst i huset til Cementen og Gnu plassen å gå. Bestill tre retter, eller tre retter med ost, samt vinpakke; resten overlater du til kokker og servitører. Restauranten benytter seg av det som til enhver tid er de beste råvarene matfylket Rogaland har å by på, vinen er i hovedsak fra Frankrike, Italia og Tyskland. Er det ikke tid og anledning til den store festmiddagen, så anbefaler vi byens […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X