Vaniljepels: Vampyrsamliv og humorjakt

Vaniljepels er resultatet av at en samling med komikere, nærmere bestemt Odin Eiriksson, Jim Swann, Anders Lahn, Francisco Briceno og Amir Amadeus Asgharnejad, samlet seg sammen og gjorde noe sammen (filmet sketsjer). Se også: Første episode av Vaniljepels. Amir har tidligere rapportert fra Eurovision Song Contest i Aserbadsjan for NRK P3 som karakteren Bijan. Denne høsten gjorde han comeback som seriøs journalist med kritisk dekning av valgkampen. Sammen med resten av Vaniljepels-gjengen arrangerer han stand up på Sawol annenhver fredag. Se også: Babyliv, fallskjerm og sexsimulering, episode to av Vaniljepels.  Disse gutta kan ikke sammenlignes med noen andre i dette samfunnet bortsett fra Samsaya, sangeren. (Fordi hun aldri får gitt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X