Vaniljepels: Vampyrsamliv og humorjakt

Vaniljepels er tilbake på nattogdag.no for siste gang i 2013, og vi vet ikke om vi skal lolle eller gråte, eller begge deler. Samtidig.

b
a

Vaniljepels er resultatet av at en samling med komikere, nærmere bestemt Odin Eiriksson, Jim Swann, Anders Lahn, Francisco Briceno og Amir Amadeus Asgharnejad, samlet seg sammen og gjorde noe sammen (filmet sketsjer).

Se også: Første episode av Vaniljepels.

Amir har tidligere rapportert fra Eurovision Song Contest i Aserbadsjan for NRK P3 som karakteren Bijan. Denne høsten gjorde han comeback som seriøs journalist med kritisk dekning av valgkampen. Sammen med resten av Vaniljepels-gjengen arrangerer han stand up på Sawol annenhver fredag.

Se også: Babyliv, fallskjerm og sexsimulering, episode to av Vaniljepels. 

Disse gutta kan ikke sammenlignes med noen andre i dette samfunnet bortsett fra Samsaya, sangeren. (Fordi hun aldri får gitt ut musikken sin? Red. anm.) Men det man kan si om dem at de er samaritanere. Samtlige driver med stand up og sammen arrangerer de stand-up på Sawol annenhver samdag (fredag). Sammen er de mektige, for ingen samaritaner er ei øy, de er menneske. Disse samaritanerne kommer til å forandre samtiden, skape samhold og få dere til å le samtidig. Saklig.

Uansett: Gledelig jul og godt nyttår fra Vaniljepels. Snakkes! 

 

Vaniljepels – episode 3 from NATT&DAG on Vimeo.

Vaniljepels – episode 3 from NATT&DAG on Vimeo.