Trondheimsfilmen, hvor ble det av deg i alt mylderet?

Innenfem år så er det spilt inn minst tre spillefilmer i Trondheim.ET SKOGHOLT BAK DRAGVOLL, en tidlig lørdags morgen i begynnelsen av november: Engjeng filmstudenter legger siste hånd på et verk de har holdt på med i snart toår, bare epilogen mangler nå. De er alle en del av det nye masterprogrammet tilfilm- og videoproduksjon ved NTNU og har fått i oppgave å lage en spillefilm.Snart er det endelig resultatet ferdig, horrordramaet med arbeidstittelen Jernharen.–Jonas! Du kan bare gå å spise lunsj! RegissørAstrid Thorvaldsen kommanderer vekk sine undersåtter. Det er tid for å ta en alvorspratpratom norsk film. Thorvaldsen har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X