Trondheimsfilmen, hvor ble det av deg i alt mylderet?

Innenfem år så er det spilt inn minst tre spillefilmer i Trondheim.ET SKOGHOLT BAK DRAGVOLL, en tidlig lørdags morgen i begynnelsen av november: Engjeng filmstudenter legger siste hånd på et verk de har holdt på med i snart toår, bare epilogen mangler nå. De er alle en del av det nye masterprogrammet tilfilm- og videoproduksjon ved NTNU og har fått i oppgave å lage en spillefilm.Snart er det endelig resultatet ferdig, horrordramaet med arbeidstittelen Jernharen.–Jonas! Du kan bare gå å spise lunsj! RegissørAstrid Thorvaldsen kommanderer vekk sine undersåtter. Det er tid for å ta en alvorspratpratom norsk film. Thorvaldsen har […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.