LOL-Hornes helgeaktiviteter

b
a

Likestillingsminster (LOOOOOL) Solveig Horne fra FrP melder i dagens Dagsavisen i dag (hæ hva) at hun er “hverdagsfeminist”. (Dette innebærer visst at hun er interessert i andre ting enn pappaperm og kontantstøtte, ehhhhhhhh.) Men hva FAAAAAAAAAAEN driver hun med i helgene da, tro? Hæ? I helgene? Når hun ikke er opptatt av at kvinner er mennesker?

(FAKSIMILE: DAGSAVISEN.NO)
I sin tidligere karriere som opposisjonspolitiker har SJOKK-HORNE uttalt bl.a at “guttene og jentene har like mye ansvar” for voldtekt, hehe. Freskt! Heldigvis fant vi dette knallsitatet datert til 7. mai 2011 SOM FAKTA FAEN VAR EN LØRDAG. Hun er kanskje rable sprø, denne Horne, men hun har i hvert fall dreisen på hvilke dager hun er “feminist” og ikke. Orden i sysakene! Alfabetisk filofax!

Vi masserte “de små grå”, spurte vinden og druegrenen og grublet ut hvilke ANDRE ting Horne sysler med i helgene, når likestillingsministeren henger feministkappen på knaggen og ruller ut sin indre LOL-kjønnsfascist. Her får du TOPP TI:

10) Ringe til Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring og lolle dritfete lyspærejokes om ubrukelige homser og lesber.

9) Høre fullstendig uironisk og uproblematisk på R. Kelly og Lostprophets og ønske seg en glamorøs tilværelse i Kelly og Ian Watkins’ indre sirkel.

8) Ringe Fredrik Skavlan nattestid og sinnarunke inn i røret og rope ukvemsord om at han har for mange kvinnelige gjester på det derre fitteprogrammet sitt.

7) Makse ut kredittkort på å tømme markedet for kleshengere for å hindre fattigslamper å utføre hjemmeabort.

6) Skrive aggressive leserbrev til Vi Menn og klage på at “Ukens flørt viser for lite hud”.

5) Reise i tid og være Jack the Ripper.

4) Kle seg i fatsuit og operere som glamour-fotografen ROFFE fra nittitallet.

3) Smugforfatte manus for P3 GULL.

2) Sex-sjikanere Eivind Berge via telex og fax og få forståelsesfulle svar med omtanke tilbake.

Sist men ikke minst, Solveig Hornes NUMMER 1-KJØNNSFASCISTAKTIVITET LØRDAG OG SØNDAG:

1) Sitte på Stortinget som likestillingsminister for Fremskrittspartiet. L-O-L-O-L-O-L.