Foto:

LOL-Hornes helgeaktiviteter

Likestillingsminster (LOOOOOL) Solveig Horne fra FrP melder i dagens Dagsavisen i dag (hæ hva) at hun er “hverdagsfeminist”. (Dette innebærer visst at hun er interessert i andre ting enn pappaperm og kontantstøtte, ehhhhhhhh.) Men hva FAAAAAAAAAAEN driver hun med i helgene da, tro? Hæ? I helgene? Når hun ikke er opptatt av at kvinner er mennesker? (FAKSIMILE: DAGSAVISEN.NO) I sin tidligere karriere som opposisjonspolitiker har SJOKK-HORNE uttalt bl.a at “guttene og jentene har like mye ansvar” for voldtekt, hehe. Freskt! Heldigvis fant vi dette knallsitatet datert til 7. mai 2011 SOM FAKTA FAEN VAR EN LØRDAG. Hun er kanskje rable […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X