Kong Asghar av familiens drama!

Fortiden Terningkast 5 REGI: Asghar Farhadi I ROLLENE: Bérénice Bejo, Tahar Rahim, Ali Mosaffa, Pauline Burlet, Elyes Aguis, Jeanne Jestin, Sabrine Ouazani, Babak Karimi, Valeria Cavalli SJANGER: Drama ALDERSGRENSE: 11 år LENGDE: 2 t. 10 min. PREMIEREDATO: 20.12.2013 I sin begeistring deler vår anmelder ut både imaginær pokal og royal tittel til regissøren av Fortiden. Om vi kan begynne med å se for oss en fullsatt stadion av melodramafans, et signalkorps med slagverk og hornblåsere midt ute på gressplenen, samt et podium befolket av mildt smilende jurymedlemmer med hver sine progressive brilleglass i rektangulær ramme ytterst på nesen og tunge […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X