Kong Asghar av familiens drama!

Fortiden Terningkast 5 REGI: Asghar Farhadi I ROLLENE: Bérénice Bejo, Tahar Rahim, Ali Mosaffa, Pauline Burlet, Elyes Aguis, Jeanne Jestin, Sabrine Ouazani, Babak Karimi, Valeria Cavalli SJANGER: Drama ALDERSGRENSE: 11 år LENGDE: 2 t. 10 min. PREMIEREDATO: 20.12.2013 I sin begeistring deler vår anmelder ut både imaginær pokal og royal tittel til regissøren av Fortiden. Om vi kan begynne med å se for oss en fullsatt stadion av melodramafans, et signalkorps med slagverk og hornblåsere midt ute på gressplenen, samt et podium befolket av mildt smilende jurymedlemmer med hver sine progressive brilleglass i rektangulær ramme ytterst på nesen og tunge […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.