Kalte mannlige ansatte «penis»

– Hvite menn er ikke en beskyttet gruppe, sier kvinnelig toppsjef saksøkt for trusler og kjønnsdiskriminering.Archie Comics-direktøren Nancy Silberkleit ble tidligere i år saksøkt av fem ansatte for kjønnsdiskriminering. Ifølge søksmålet skal hun konsekvent ha omtalt mannlige ansatte som “penis” fremfor navnet deres. Da de ansatte konfronterte henne med at hun brukte"kjønn som våpen", skal Silberkleit ha latterliggjort det ved å rope "Penis! Penis! Penis!" i forretningsmøter.Nå krever Silberkleits advokat at søksmålet avvises, da "hvite menn ikke tilhører en beskyttet gruppe"og ordet penis ikke kan påføre menn emosjonell belastning.De ansatte er åpenbart svært uenig, og ber om 32.5 millioner dollar […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.