FULL FYR I DRAGENS LEIR

SMAUGS ØDEMARK ER ET gledelig gjensyn med Midgard. Det andre kapittelet i Peter Jacksons hobbittrilogi er det beste hittil. I Smaugs ødemark tydeliggjøres sammenhengen mellom barneboken Hobbiten og eposet Ringenes herre. Tolkiens bok Hobbiten handler primært om hobbiten Bilbo og tretten dverger sin reise til Ensomhetsfjellet for å ta tilbake en skatt, plyndret av dragen Smaug. I boken hintes det til en større trussel fra Åndemaneren (kjent som Sauron) i Myrkskog, men historien følger utelukkende Bilbo og dvergenes ferd mot ensomhetsfjellet. I Smaugs ødemark forsøker regissør Peter Jackson å fortelle det som i boken kun nevnes i korte setninger, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X