FULL FYR I DRAGENS LEIR

SMAUGS ØDEMARK ER ET gledelig gjensyn med Midgard. Det andre kapittelet i Peter Jacksons hobbittrilogi er det beste hittil. I Smaugs ødemark tydeliggjøres sammenhengen mellom barneboken Hobbiten og eposet Ringenes herre. Tolkiens bok Hobbiten handler primært om hobbiten Bilbo og tretten dverger sin reise til Ensomhetsfjellet for å ta tilbake en skatt, plyndret av dragen Smaug. I boken hintes det til en større trussel fra Åndemaneren (kjent som Sauron) i Myrkskog, men historien følger utelukkende Bilbo og dvergenes ferd mot ensomhetsfjellet. I Smaugs ødemark forsøker regissør Peter Jackson å fortelle det som i boken kun nevnes i korte setninger, og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.