NSA har overvåket deg OGSÅ

DA EDWARD SNOWDEN i sommer lekket NSAs (National Security Agency) overvåkningsprogram PRISM, var det trolig mange konspirasjonsteoretikere og Nyhetsspeilet-skribenter som satt med full hardon, klare til å rundpule nettet med hva-var-det-vi-sa-tirader. For det viser seg at virkeligheten er på høyde med en farse signert Frank Aune, og at USA har overvåket oss.Kort fortalt gjør programmet PRISM at NSA får innsyn i serverne til blant andre Google, Facebook, Skype og Yahoo. Det betyr at all kommunikasjon kan bli avlyttet – alt fra mail til telefonsamtaler – uten at NSA har ransakingsordre.Som vi alle vet, gikk ikke disse avsløringene upåaktet hen for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.