Julegavetips fra Silk Road 2.0

b
a

Lei av masete kjøpesentre og kjedelige gaver? Du kan alltids legge julehandelen til en illegal nettbutikk.

For snart to måneder siden ble dark web-nettbutikken Silk Road stengt av FBI, for så å åpne igjen under en måned senere. Silk Road 2.0 ble lansert etter en total sikkerhetsoverhaling, og skal FBI finne på å stenge siden på nytt vil Silk Road 3.0 være oppe å gå igjen innen et kvarter. Vertfall hvis vi skal tro sidens nye administrator, den nå varetektsfengslede Ross William Ulbrichts heroiske etterfølger, som ønsker oss ettertrykkelig velkommen ved innlogging. “The Amazon og Drugs” har beholdt sitt gamle design og struktur, og fortsetter å tjene absurd mye bitcoins på det de kan best, nemlig å anonymt levere kvalitetsdop i postkassa til folk verden over. Det er imidlertid ikke bare dop som tilbys# er du på jakt etter julegaver som stikker seg ut i mengden av Per Sandberg-biografier og sokker, bør du overveie å legge årets julegavehandel til Silk Road. Som nyåpnet kan de også skilte med mye salg og gode tilbud. Her er noen forslag til gaver.

Les også: Trenger du en innføring i dark web? Les vår reportasje, «Det mørke nettet»

Valium til halv pris

Den største glede du kan ha, er å gjøre andre glad!Valium er den perfekt julegave for julefeirende, voksne mennesker. Punktum.Med valium under treet vil de vonde minnene fra julemiddagen forsvinne, samtidig som man blir trygg på at romjulas familiesammenkomster vil gå som en lek. Grand opening sale = halv pris, så her er det bare å stacke opp til både venner og familie.

Passer til:Alle som misliker jul og romjul generelt, stressede mødre, epileptikere, venner som jobber i privat næringsliv spesielt.

Weed-adventskalender

28 gram (en stereotypi av en stoner har seff prestert å regne feil på antall dager før jul) kvalitets-weed, fordelt på åtte forskjellige sorter. OBS: Dette er en julekalender, altså en førjulsgave som bør handles inn før 1. desember.

Passer til:Stoner-kjæresten, stoner-kompisen, liberale onkler og tanter, beskjente NAVere, nyfrelste legaliseringsforkjempere.

Gratis heroin

Synes du det er kjipt at du aldri har kunnet gi junkie-vennen din det han egentlig ønsker seg til jul?Fortvil ikke, Silk Road 2.0 tilbyr gratis heroin! NB! Kjapp deg, free samples forsvinner raskt.

Passer til:Junkie-venn, vilkårlig junkie, tremenningen det gikk galt med.

2000 likes på instagram

I vår tid er det vanlig å gi geiter til fattige og opplevelser til jul, fordi folk liksom “har alt”. Vel, noe de mest sannsynlig ikke har er 2000 likes på insta! Gaven (som koster under hundrelappen!) vil med andre ord frembringe genuin glede hos vedkommende som mottar den, hvilket må sies å være ekstremt sjelden for gaveåpnere over 14 år.

Passer til: Lillesøsken, deg selv, venner du ikke ser på som konkurrenter i sosiale medier.

Livstidsmedlemsskap hos Brazzers

I likhet med noen av gavene over er heller ikke dette det helt store å pakke opp foran familien, men hei: Fem minutter klein stemning vs. kvalitetsporno resten av livet? Har et dilemma noensinne vært tyngre på den ene siden?

Passer til: Bestevennen, venner som er gift, 18-åringen.

Ritalin

Har du barn som studerer eller kjenner noen som trenger å få mye unnagjort i løpet av kort tid? ADHD-piller har blitt like viktig for studenten i eksamenstida og for oss som jobber mot deadlines, som det er for kids som fråder av hyperaktivitet. En sikker vinner under treet!

Passer til:Skippertakstudenten (førjulsgave), familie og venner med ADHD og/eller Alzheimer, mediefolk, forfattere med skrivesperre.

Amerikansk pass

Lite fett å bare være amerikaner, da! Jeg er amerikaner, liksom, jeg fikk det til jul. Hva fikk du?

Passer til:Kompis med skittent rulleblad, din meksikanske vertskapsfamilie, folk du vil bli kvitt.

Kubanske sigarer

Tidenes wannabe-accessoire gjør det klin umulig å ikke se ut som en harry douche, men hvis man rocker verdens beste sigarer er det kanskje innafor? Det går jo også an å bare ha de til pynt.

Passer til: Fedre, bestefedre, svigerfedre, sjefen, tenåringen som skal i mafiabursdag.

Nyttig litteratur

Hva gir man til mannen og kvinnen som har alt (inkludert 2000 insta-likes)? Svar: Obskure selvhjelpsbøker.

Passer til: Svigers, naive søsken, bekjente som tar helt elendig fisk for god fisk.

God julehandel!