Hør Wanda Jacksons covre The White Stripes

Med tanke på at Jack White assisterte hennes soloskive The Party Ain't Over i 2011, føles det passende at nettopp legendariske Wanda Jackson er første smakebit ut fra Rockin' Legends Pay Tribute to Jack White - det kommende samlealbumet som byr på 14 låter fra Whites katalog, framført av veteraner innen rock, rockabilly and punk.- Jack er en så talentfull låtskribent, og mange av sangene hans er laget på en helt annen måte enn mine. Men da jeg hørte “In The Cold, Cold Night” for første gang, visste jeg at det var en sang jeg ville spille inn en dag. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X