Hanne Kolstø: Heim for å spille orgel

Hanne Kolstø er ikke så langt unna å etablere en forholdsvis krevende tradisjon for sin musikalske solokarriere - hvert år bringer tilsynelatende med seg et nytt album. I dag slippes Stillness and Panic på Jansen Plateproduksjon. Denne gangen tok hun veien til Sykkylven, der hun har vokst opp, for å spille inn det meste av plata. Det tok Natt&Dag seg en prat med henne om. http://www.youtube.com/watch?v=BRNr1mlj30Q - Hvor mye av skiva tok du opp i Sykkylven? - Vi spilte inn stort sett alt. Jeg bodde hjemme hos foreldrene mine i en periode, og fikk etter hvert tilgang til bedehuset. Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X