Glitter, konfetti og norske skoger

Premiere på ny musikkvideo fra electropopduoen MmmAlle foto:Anne ValeurJentene i Mmm, Johanne Isefiær McDougall og Ida Eline Tangen, har over lengre tid gitt oss singelslipp og konserter som en eneste lang teaser til fullengederen som visstnok skal komme på nyåret. På mandag slapp de enda en ny dobbelsingel, og i dag videoen til førstesporet, “Volcano of Diamonds”.Embed:http://www.youtube.com/watch?v=Y2ngOT1AelwIda og Johanne begynner også å få teft for businessdelen av det å drive band, og har nylig fått et knippe artister og dj’er til å remixe låtene deres. Navn som Sandra Kolstad, Jarle Bråthen og Martin Andal har bidratt.På musikkvideo-biten har jentene kntyttet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.