Glitter, konfetti og norske skoger

Premiere på ny musikkvideo fra electropopduoen Mmm

Alle foto:Anne Valeur

Jentene i Mmm, Johanne Isefiær McDougall og Ida Eline Tangen, har over lengre tid gitt oss singelslipp og konserter som en eneste lang teaser til fullengederen som visstnok skal komme på nyåret. På mandag slapp de enda en ny dobbelsingel, og i dag videoen til førstesporet, “Volcano of Diamonds”.

Embed:http://www.youtube.com/watch?v=Y2ngOT1Aelw

Ida og Johanne begynner også å få teft for businessdelen av det å drive band, og har nylig fått et knippe artister og dj’er til å remixe låtene deres. Navn som Sandra Kolstad, Jarle Bråthen og Martin Andal har bidratt.

På musikkvideo-biten har jentene kntyttet til seg flere samarbedspartnere: Volcano of Diamonds» er regissert av Kitty Frobenius og Thomas Albertsen, som går siste året Film&TV på Westerdals Høyskole. I forbindelse med plateslipp i 21014 kommer det en ny video til “Oh, Drop Me” fra Filmskolen på Lillehammer og Åsmund Skretting Hasli.

– De kontaktet oss med hver sin favorittlåt de gjerne ville jobbe med og idéer vi likte godt, forteller Johanne.

– Så møttes vi over kaffe og hadde mange fine samtaler. Begge videoene har fått et veldig “Mmmsk” uttrykk over seg, men er samtidig veldig forskjellige. Det er kjempestas for oss å få muligheten til å jobbe med så flinke og kreative folk innenfor andre felt, en skikkelig vinn-vinn situasjon!»

Resultatet ble rosa røyk og konfetti ute i naturen, i kjent Mmm-stil.

X