Flyktet fra Iran – drept i Brooklyn

Det er en stund siden Bushwick var kjent som et av Brooklyns mer beryktede områder, men natt til mandag føltes det hipsterinntatte nabolaget igjen utrygt, da to av medlemmene i indiebandet The Yellow Dogs og en kamerat ble skutt og drept i sin leilighet.Det spesielle med saken er ikke bare kombinasjonen av skinny jeans og pumpehagle, men at medlemmene i bandet var imigranter fra Iran - et land de forlot i 2010 grunnet frykt for å bli arrestert på grunn av musikken sin.Istedet endte gitarist Soroush Farazmand (27) og trommis Arash Farazmand (28) altså livene sine på tragisk vis denne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X