DELFIN BRUKTE HODELØS FISK SOM SEXLEKETØY

b
a

Siste nytt fra dyrenes medieverden og/eller medienes dyreverden.

India vedtok tidligere i år at delfiner skal klassifiseres som «ikke-menneskelige personer».De tar dermed forskningen som viser at delfiner og hvaler har store hjerner, komplekse atferdsmønstre og kognitive evner til følge og gir delfiner egne rettigheter.

Det innebærer at delfinparker, slik som stakkaren under befinner seg i, ikke lenger er lovlig i India. Atferden stakkaren demonstrerer, derimot, vil vel mer fungeresom et slags “hva var det vi sa”.

embed:http://www.youtube.com/watch?v=TvLZxG6pB6U

Klikk herfor en NOGET mer, eh, virkelighetsnær delfinsonaneringsvideo (SFW, altså, med mindre du f.eks jobber i WWF eller Findus).

Andre nyheter fra dyreverdenen:

VG er i kjempedyreform for tiden. Avisen hadde tidligere et rykte på seg for å sende ut reportasjeteam hver gang en katt satt fast i et tre i Norigs land og rike, og har brakt oss saker somMamma ammet elleve valperog IKKE MINST et av de beste (og mest autoritære) (dyre)oppslagene noen sinne:

Nå har de disket opp med to knallsaker på rad:

Dårlig hjort henger høyt på VG.no andre dag på rad, hvilket bare understreker at avisen veit hva de gjør.

Eple-kjekkas ligger bak VGs betalingsmur. Det er ikke godt å si hva det betyr, egentlig, eller for den saks skyld om gisselaksjonen nå er over. Men – det er et knallsterkt ordspill okke som.

OG NRK FØLGER OPP:

Forskere på Sørlandet lager en gigantisk elg av brød for å demonstrere for formingslærere at brøddeig kan brukes i kunst og håndverksundervisningen. I shit you not.

BONUSSPOR: Elefantene i Thailand har kanskje ikke ennå fått personstatus, men noen av dem har fått seg et band! Ifølge Dave Soldier, som var med på å stifte Thai Elephant Orchestra, har dyrene forskjellige styrker:»Mei Kot likes to smash the hell out of a gong. Chapati is very, very good at the bass.»