BILDESERIE: 17 GRELLE GRAVER

Frykter du en døll og banal tilværelse i graven? En blass, skifergrå død i det hinsidige, hæ? Fortvil ikke, mitt barn. Nå kan du skuffes avgårde til himmelen/helvetet (stryk det som ikke passer) på en lystig regnbue av airbrushet dødskitsch.

Vi måtte ikle oss et arsenal av flotte og dyre, sponsede solbriller for å beskytte våre finstemte øyeepler her i NATT&DAG-skyskraperens hovedkontor da den siste gravtrenden kom inn fra våre venner i det sentraleuropeiske landet Frankrike. Borte og over er tiden da man måtte begrave sitt jordslige legeme under Grorud-granitt, marmormåner eller annen kommunegrå steintristesse. Gravstøtte- og kitsch-selskapet Funéral Concept kan by på en rekke grelle løsninger for deg som ikke ønsker å gå i ett med omgivelsene, men erverves et evig liv under blankpussede irrgrønne klosser, eventuelt akkompagniert av fotorealistiske gjengivelser av solnedganger (symbolikken!) eller ditt eget vakre fjes fra da du fortsatt var i live.

Vi kan by på et herlig galleri med de drøyeste innslagene og minst smakfulle evige hvilestedene. For å sitere en sko fra syttitallet: SNURR FILM!

(MER dødstematikk, sier du? Les også: Siste skrik fra begravelser:funeralselfies)

X