Babyliv, fallskjerm og sexsimulering

b
a

Embed:http://vimeo.com/80231496

Ny episode av humorserien Vaniljepels

Verken vi eller de involverte vet helt hva vi skal si om Vaniljepels – bortsett fraat NATT&DAG er stolte av å kunne presentere noen av landets lolleste uetablerte komikere i såkalt fri dresur. Bak serien stårOdin Eiriksson, Jim Swann, Anders Lahn Francisco Briceno ogAmir Amadeus Asgharnejad, som beskriver seg selv som “en sketsjegruppe”.

– Det viktigste er at vi har med en kjendis: Øivind Vogt, sier Amir, som påstår å knapt huske hva dagens episode handler om.– Men vi har med jenter! Det må dere få med!

Amir har tidligere harrapportert fra Eurovision Song Contest i Aserbadsjan for NRK P3som karakteren Bijan. Denne høstengjorde han comeback som seriøs journalist med kritisk dekning av valgkampen. Sammen med resten avVaniljepels-gjengenarrangerer hanstand up på Sawol annenhver fredag.

Se første episode av Vaniljepels her.