Årets minst imponerende veldedighet?

Walmart oppfordrer ansatte til å donere mat til de som ikke tjener nok til forsørge seg selv: Andre Wallmart-ansatte.“Vennligst doner mat her, slik at trengende kolleger kan få en Thanksgiving-middag”Slik lyder skiltenesom er satt opp over plastbøtter på de ansattes pauserom i Walmart-varehus iOhio, USA. Bilder av skiltene har spredd seg raskt i sosiale medier det sistedøgnet, og blir omtalt som det endelige beviset på at Walmart betaler sine ansatte altfor lite.Walmart er en av USAs største arbeidsgivere, med hele 1.4 millioner ansatte fordelt på4,759 varehus. En undersøkelse avslørte nylig at selskapet også har de laveste lønningene i landet. Resultatet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.