VI tester sunne sigaretter

Denne saken ble først publisert i NATT&DAGs augustutgave 2013. . DERSOM DU RØYKER på enelektronisk sigarett i offentligheten – eller vaper, som det heter for kjennere – vil du antageligvis få toreaksjoner: “Er ikke det der litt gay?”og “funker det egentlig?”. Svaret påbegge spørsmålene er … ja. Nei, du kommer ikke til å se like kul ut som JamesDean i Giganten, men det fungererfaktisk helt utmerket. Og hvem vil egentlig lene seg på amerikanske kjøretøymed skinnjakke og myse 24/7? Har du lyst til å slutte å røyke kan du sikkerttygge løs på Nicorette, men du kommer garantert til å bli […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X