Tyske hunder doper seg i parkene

Har du noen gang kommet hjem fra fest- og kulturmetropolen Berlin og kjent på at hjembyen din er så jææææævlig liten i forhold? Det er ingenting som skjer, de samme trøtte trynene overalt og NULL tilgang på det hamp-bryggede ølmerket du kjøpte på det illegale utestedet i Kreuzberg? Nå kan også norskættede hunder kjenne på den samme mistrøstige følelsen av stillstand. Tyske hunder som ferdes i bydelene Kreuzberg og Treptow har nemlig fått tilgang på narkotika - via tysk avføring. Hipt! Folk får i seg narkotika på mange forskjellige måter, men avføringsspising er kanskje i overkant guffent. Tyskerne bruker buskene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X