NICOLE CARTER (SWE) PÅ INGENSTEDS / SUNDAY CLASSICS NIGHT

Upsallas techno queen gjester Sunday Classics Night også denne søndagen.Foruten om spillejobber på Seeds (gamle Fugazi) har Nicole spilt på klubber i Spania, Stockholm og radioshows i Berlin.Forvent techno og annen elektronisk dansemusikk til sent på kveld.Sunday Classics Night foregår på Ingensteds.Et relativt nyåpnet og oppussete fabrikklokale vis a vis Blå. Lokalet har en helt fantastisk arkitektur og du kan enten sitte på terrassen i vannkanten, nyte en drink inne i høyden på galleriet eller trygt plassert på dansegulvet foran DJ èn.22.00 – 03.00 , Gratis!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X